Sări la conținut
Maruderm CosmeticsMaruderm Cosmetics

Erori de exfoliere în îngrijirea pielii: ce erori afectează pielea?

Îngrijirea adecvată a pielii este o parte importantă a rutinei tale pentru a o ajuta să arate mai sănătoasă și mai strălucitoare.

Totuși, îngrijirea necorespunzătoare poate avea adesea consecințe mai negative decât se așteaptă.

Efectul peelingului în sine poate varia în funcție de metoda de aplicare. Aplicarea intensivă pe piele nu numai că poate deteriora stratul protector al pielii, dar și poate duce și la un aspect nedorit. Poate servi drept avertisment în îngrijirea pielii cea mai frecventă apariție defecte de exfoliere cunoştinţe. Să găsim răspunsuri la întrebări precum cum se aplică corect peelingul și ce pași trebuie urmați în îngrijirea pielii în timpul peelingului.

Când Exfolierea devine dăunătoare?

Toată lumea își dorește o piele sănătoasă și fină, așa că folosește produse de îngrijire a pielii. Exfolierea este o etapă obișnuită în curățarea pielii de celulele moarte, desfundarea porilor și combaterea nuanței neuniforme a pielii. THE cu aplicarea corectă a exfoliantului este ușor să atingem aceste obiective. Există o versiune a acestei metode de îngrijire a pielii pe care o putem folosi acasă cu propriile instrumente, dar există și tipuri care se folosesc sub supravegherea unor profesioniști.

Cele mai comune defecte de exfoliere sunt următoarele: Aplicație foarte frecventă. Experții în îngrijirea pielii nu recomandă această frecvență mai mult de 2 ori pe săptămână. În plus, exfolierea intensivă nu este recomandată pentru pielea sensibilă. Persoanele cu acest tip de piele ar trebui să utilizeze produse mai blânde pentru a preveni erupțiile nedorite sau nuanța neuniformă a pielii. .

Pe lângă subiectele menționate, cele mai frecvente greșeli de peeling sunt: ​​Exemple de greșeli includ utilizarea unui produs greșit, deteriorarea stratului protector al pielii prin aplicarea brutală a produsului și neprotejarea corectă a pielii după peeling.

THE excesiv exfoliere efect pe piele

Ca în cazul oricărui pas de îngrijire a pielii, utilizarea excesivă a aplicațiilor exfoliante poate face mai mult rău decât bine. Scopul peelingului: Promite să ofere un aspect mai luminos și mai sănătos prin curățarea pielii de celulele moarte. Totuși, percepția că se pot obține mai multe beneficii printr-o utilizare mai frecventă este erori de decojire este printre ei.

Pe lângă aceste situații, dacă exfolierea nu este efectuată corect, poate apărea roșeață și slăbirea stratului protector al pielii. Probleme tipice, cum ar fi roșeața și chiar descuamarea pielii pot apărea.

Rău exfoliere alegere

De asemenea, o alegere proastă a produsului se numără printre defectele de exfoliere care provoacă efecte negative, în special în exfolierea pielii sensibile în cazul în care. Atunci când alegi un peeling, este recomandat să alegi produse care se potrivesc tipului tău de piele, iar dacă ai probleme ale pielii, asigură-te că sunt potrivite pentru tipul tău de piele. Din păcate defecte de descuamare a pielii, Acestea nu numai că deteriorează pielea, dar pot provoca și situații supărătoare, cum ar fi sensibilitatea și petele pielii. Din acest motiv, dacă vrei să eviți greșelile de exfoliere, primul pas pe care trebuie să-l faci este să alegi produsul potrivit.

Îngrijirea pielii după peeling rutină

Îngrijirea pielii după peeling: Pe lângă faptul că previne posibilele iritații, îi sporește și eficacitatea. În cazul problemelor nedorite ale pielii cauzate de exfolierea mecanică, cum ar fi roșeața și iritația, aplicarea necorespunzătoare rămâne una dintre cele mai frecvente greșeli de exfoliere. Prin urmare, aplicarea corectă cu produsele potrivite te va ajuta să obții aspectul dorit pe pielea ta.

Pentru a vă îngriji pielea, vă recomandăm aplicarea blândă a unor produse de curățare facială, hidratante, de protecție solară și calmante adecvate.

Cele mai comune 5 eroare în timpul exfolierii

Dacă le cunoașteți pe cele mai comune 5 eroare de decojire și veți primi sfaturi importante despre cum să le evitați. Cea mai frecventă greșeală este aplicarea necorespunzătoare a peelingului. Una dintre cele mai frecvente greșeli de exfoliere făcute de persoanele cu pielea sensibilă este aplicarea intensivă și frecventă a acesteia pe piele.

Al doilea exemplu de greșeli de exfoliere este utilizarea unor produse care nu sunt potrivite pentru tipul tău de piele. Această situație duce la rezultate negative, contrar așteptărilor. Un alt exemplu este combinația dintre exfolierea fizică (mecanică) și cea chimică. Deși greșelile legate de peelingul chimic pot produce rezultate destul de supărătoare, cu leziuni mecanice de descuamare suplimentarea provoacă efecte negative și mai mari.

Al patrulea exemplu este probabil cel mai benefic exemplu de rutină de îngrijire a pielii post-exfoliere: nefolosirea cremei de protecție solară. Exfolierea nu este recomandată în timpul zilei, aceasta trebuie susținută cu cremă de protecție solară dimineața. Altfel poate provoca pete pe piele.

În cele din urmă, folosirea prea multor produse după exfoliere poate obosi pielea. Pe lângă efectele negative asupra stratului protector al pielii.

Coş

Coșul dvs. este în prezent gol

Începeți cumpărături

Opțiuni